Måndagen 28 april

jo.. har ju inte haft tid att skriva nu i helgen..  har ju varit upptafen på annat håll.
kan börja med fredagen.. vi va ute på himpa o krökade o spelade brännboll.. aldrig mer säger jag. har fortfarande ont i hela jävla kroppen.. men men det går väl över.. vi gick ut lite senare.. gick till Babyl house och stopet.. sen hem..  lördagen.. vaknade full typ..  ringde runt till massa folk för jag skulle ha fest hemma..  cyx va här också. det var trevligt =) återuppliva gamla minnen o så.. =) nej så vi satt här hemma jag, dexter,cyx, elfa, dennis o rasmus o kröka lite..  vi hamnade på stopet och sen wasa sen hemmåt. söndagenva ganska slirig... låg typ o halv sov hela dagen.. tills stepiz ringde o sa att vi skulle komma kl 19 till honom..så vi gjorde det.. drack några bärs o grillade spareribs.. gott som faaan..  sen kollade vi på tv o snackade lite skit o så.. sen kom catti o hämta oss så vi fick åka hem.. måndag idag då... vaknade nyss. 10:28...  ska åka till jobbet sen.. ska först ner till banken o fixa lite sen jobba..

Dagens Låt: Mustasch - Im Not Aggresive

Dagens Citat: 
Jag älskar försvarslösa djur, speciellt med en god sås. -Stephen Wright

Torsdag 24 april

God Morgon. skönt att vakna skapligt en fin torsdag som denna. lite halv trött fortfarande men det går snart över.. jaa.. gårdagen var intressant.. fick massa skit på jobbet för att vi inte jobbade tillräckligt snabbt på dag skiftet.. undrade lite bara vad fan det hade med oss på kvällen att göra egentligen.. men fick inget bra svar på det.. som VANLIGT!! men men.. lön imorgon.. skönt skönt =) plus att det är fredag.. bytte bort mitt kvällsskift mot dagsskift imorgon.. blir segt inatt kanske.. eller imorgon bitti.. får ju typ bara sova max 5 timmar.. men får ta en powernap när jag kommer hem från jobbet..  hoppas det bara är fint väder imorgon..  nahe.. nu ska jag ut på balkongen o ta min morron cigg.. lite Saga i bakgrunden.

Dagens Låt - Saga - Son of Britain

Dagens Citat:  Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig.  - Mark Twain


Onsdag 23 april

Jaha.. nu är det så här fint JÄVLA väder igen o man ska till jobbet snart.. va o handlade lite med dexter förut.. behövdes lite mat hemma kan jag säga.. så det är skönt.. annars har jag typ suttit på balkongen o druckit kaffe. Bagdad va här o fikade också.. lille Combo också. ska snart göra mina mackor som jag ska äta ikväll.. får väl se vad som händer på jobbet då.. skriver om det imorgon isåfall.

Dagens Låt: In Flames - Cloud Connected

Dagens Citat: Skjut inte upp sådant till i morgon som precis lika gärna kan skjutas upp till i övermorgon. - Mark Twain

Tisdag 22 april 2008

Jaha.. nu sitter man här igen då =) har nyss vaknat. var ganska skönt att sova länge. slutade ju jobbet 23:30 igår så.. lite pissig dag på jobbet tyvärr.. fick bära massa jävla salt stenar som vägde 25 kilo per säck... o det va typ 200 säckar så det blev lite påfrestande för ryggen.. men men nu är det bättre iallafall..  har ju rätt tur med vädret också. kanon fint.. synd bara att man jobbar eftetmiddag när det är så fint väder.. vill ju ut och fiska o grilla o dricka bärs :P nej. nu ska jag äta mat.. vi hörs imorgon

Dagens låt: Lamb Of God - Omerta

Dagens Citat: Veritas Aequitas (sanningen ska göra dig fri) - Boondock Saints

Ny blogg och måndag igen!

Jo. nu har det hänt.. Jag har skaffat en blogg..  anade inte att jag skulle sjunka så lågt.. men tydligen så har jag gjort det Hehe.. Jo helgen va spännande.. först krök i fredags hos mina päron.. grillade lite o kollade på hockeyn.. sen i lördags var vi hos Stepiz o firade honom för han fyllde år tidigare i veckan.. käkade tacos när vi var där och drack en hel det... Öl, Jack Daniel´s, sprit och rom..  efter det så var det dags för Wasa. blev en hel del dricka där med.. minnet är väl inte fullt så bra som det borde vara men men.. det var roligt iallafall.
igår va vi iväg till Jonas o Catti o fikade.. så kom vi på en bra ide att vi skulle ut o fiska. O det gjorde vi. i en liten sjö som heter Vena som ligger en bit in i skogen vid nybble ungefär. det var trevligt.. kanon fint väder men ingen fisk tyvärr.. haha men det spelar ingen roll.. bara känslan som räknas..
Ja. nu är det måndag. klockan är 10:37 o jag börjar jobba klockan 15 idag.. synd bara att det är fint väder ute när man jobbar.. men skitsamma egentligen.. bättre att tjäna pengar istället så man kan hitta på nått i sommar.

Dagens låt: In Flames - The Mirrors Truth

Dagens citat: "Jag har inte misslyckats, bara funnit hundra tusen olika sätt som inte fungerar" -Albert Einstein

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0